JUST: kosmetika, která zavoní i pomůže

Teplá ruka pomalu roztírá „hrášek“ tymiánového krému po vašich zádech. Silná koncentrace bylin rychle prostupuje kůží. Zahřívá vaše svaly, uvolňuje je. Vůně tymiánu a rozmarýnu tančí vzduchem masérny. Občas se zastaví, aby to vzápětí mohla opět rozparádit. Vaše čichové buňky se tetelí a mysl se zklidňuje… No JUST.

Jak JUST na svět přišel

Ve dvacátých letech minulého století se vrátil pan Ulrich Jüstrichemigrace v Argentině, kde pracoval jako prodavač kartáčů, do rodného Švýcarska. Roku 1930 založil na místě staré otcovy fabriky v alpském městečku Walzenhausen nový podnik. Firma JUST vyráběla kartáče z těch nejkvalitnějších dostupných surovin.

Za časů druhé světové války surovin pochybilo, a tak se pan Jüstrich přeorientoval na výrobu přírodních kosmetických produktů. Firma vyráběla esenciální oleje, krémy a koupelové soli. Protože dbali na vysokou kvalitu zpracovávaných bylin, jejich přípravky měly velkou účinnost. Brzy si tak získali obrovskou prestiž, kterou si drží dodnes.

Vyznává svou filozofii

Stavebním kamenem švýcarské kosmetiky JUST je kvalita. Na té pak stojí vše ostatní. Proto se všechny použité suroviny vybírají nadmíru pečlivě. Proto splňují ty nejpřísnější evropské normy. Proto se veškeré přípravky vyrábějí a balí přímo ve Švýcarsku.

Lidské tělo chápou jako dokonalý systém, který však ovlivňují vnější negativa – stres, chemikálie, strava atp. JUST nachází rovnováhu mezi vědou a přírodními zákony a tu v podobě svých produktů aplikuje na člověka. Aby v něm obnovil harmonii – zdraví a pohodu.

 

Co dále:

  • JUST netestuje na zvířatech,
  • používá obaly šetrné k produktům,
  • dává přednost recyklovatelným obalům,
  • barvy i vůně krémů jsou přírodní.

 

Jak vám JUST u nás pomůže

Ve Wellness Rychleby se bez kosmetiky JUST neobejdeme u žádné masáže. Po jakém krému či oleji sáhnout volíme podle vašeho konkrétního problému a účinků jednotlivých přípravků. Působí na vás jednak přes kůži, kdy se účinné látky dostávají až ke svalům, a jednak aromaterapeuticky – tedy přes čichové buňky. Ovlivňují tedy pozitivně jak vaše tělo, tak i vaši mysl.

Bylinné přípravky a jejich účinky:

Tymiánový krém – působí proti zánětům šlach, kloubů i močových cest, je výborný na nachlazení, chřipky a špatné dýchání, uvolňuje svaly a zahání stres, zklidňuje bolesti břicha při menstruaci i nadýmání u miminek.

Eucasol – bylinný sprej, který působí proti virům a bakteriím, udržuje ovzduší čisté, uvolňuje dýchání, je výborný na chřipky, rýmy i bolesti v krku.

Jalovcový krém – úspěšně řeší svalové i kloubní bolesti, prokrvuje, prohřívá a zahání záněty, desinfikuje, je dobrý na artrózy, artritidy, revma, pomáhá od menstruačních bolestí.

Tea tree olej – je přírodním antibiotikem, ničí bakterie, houby i plísně, působí na ekzémy, lupenku, opary, bradavice, akné, poranění od klíštěte i komára, ničí mykózy atp.

 

S přípravky JUST se u nás potkáte při každé masáži. Kdybyste si přáli mít je i ve své kosmetické výbavičce, můžete si je koupit u nás na recepci. Přes internet je totiž objednat nejde.

A jaké máte zkušenosti s kosmetikou JUST vy? Podělte se s námi o tom v komentářích na Facebooku. 😊

Wellness Rychleby v Javorníku hodnocení