Zažijte romantiku v hydromasážní vaně

Ležíte v příjemně teplé zurčící vodě a nasáváte opojnou vůni bylin. Když otevřete oči, naskytne se vám pohled na vaši drahou polovičku, která zrovna upadla do překrásné říše odpočinku. Coby taky ne, zaslouží si to… vydechnete si. V místnosti vládne přítmí, plameny svíček se jemně vlní. Po vaší pravici se v ledu chladí šampaňské a zpovzdálí se linou klidné tóny. Jste v ráji? Inu, skoro – zavítali jste do Wellness Rychleby.

Relaxovat můžete i jinak

Že se uvolňujete každý večer u televize? Zabořit se do gauče má sice taky něco do sebe, ale necítíte, že by to chtělo taky něco jiného? Taková relaxace v hydromasážní vaně, to bude přesně to pravé ořechové pro vás dva…

Co je v rámci koupele samozřejmostí? Naprosté soukromí v šeru svící a libé melodie – vana na vás čeká v samostatné místnosti se vstupem do malebné venkovní odpočívárny. Vy ven můžete chodit, jak se vám zlíbí, dovnitř za vámi však nikdo nepůjde.

Vana je velká tak akorát pro dva a umí to s trysky i bublinkami. A když si budete chtít od zurčení vody na chvilku odpočinout, usadíte se do pohodlného křesílka, které stojí hned vedle vany. Naše milá obsluha vás pohostí vínem, pivem, šampaňským anebo třeba domácí bezinkovou limonádou. Stačí, když si řeknete.

 Jaké zdravotní účinky vana má?

Hydromasážní vany zvyšují relaxační a ozdravný efekt působením vody a vzduchu – přírodních zdrojů.

Masáž ve vaně vám vlastně provádí vzduch – tlakem na vodu, pomocí masážních trysek. Hydromasáž doporučujeme při pooperačních stavech, úrazech pohybového aparátu i svalové artrofii.

Voda tělo čistí a vzduch „rozdýchává“ kůži. Hydromasáž tak očišťuje vaše tělo od škodlivých látek a dodává mu velmi potřebný kyslík.

Účinky koupele závisí i na povaze příměsi, kterou do ní přidáme. U nás používáme rozličné druhy přírodních relaxačních a uvolňujících bylinných solí nebo také soli minerální – jodido-bromidová sůl darkovského typu, živá magneziová sůl – každá má specifické účinky na tělo.

Darujte poukaz z lásky

Nadchla vás představa romantické koupele? Buďto se můžete rovnou objednat tady, nebo své polovičce, mamince, kamarádovi, babičce či komukoli jinému věnujte dárkový poukaz. Ať už v souvislosti s nějakou událostí nebo jen tak, z lásky. Napíšeme vám na něj, co si budete přát.

Prohlédnu si dárkové poukazy. >>>

60 min. v relaxační vaně vás vyjde na 250,- Kč – a je jedno, jestli budete dva, nebo jeden!

Těšíme se na vás.

Wellness Rychleby v Javorníku hodnocení